úterý 5. dubna 2011

Pinochio, aneb malá pohádka, pouze pro zasvěcené!



5letý Pinochio Povídal Mám vás! „Padl nejen rekord návštěvnosti, ale dle dnešního tisku i rekord teplotní (nejvyšší denní teplota od roku 1953).“http://www.b-p-k.cz/.

Pravdomluvnost Pinochia všichni známe, jenom z polovic mu věřit máme! Taky dodal ještě tiše, kdo na kurz se rychle zapsal, jak mu byla rada daná, koukal potom jako vrána, protože těm co nespěchali, velkou slevu ještě dali!

Jak se zdá nejen politici mají umění nás vodit za nos!
Kdo u koho se učí?
Ovšem za vše může - Pinochio,
ta dřevěná a nosatá kůže!
Poučení z toho plyne,
slušnost,
Pokora,
Pravdomluvnost, jako
Mrcha za peníze klidně zhyne!

12 komentářů:

  1. Tato akce je už leta samá lež! A kdo si dovolí říct pravdu je umlčen a pohaněn. Lálová a Štěrbová=královny tohoto bordelu.

    OdpovědětVymazat
  2. I když nepodepsané souhlasím, jenom malá oprava. Jde pouze o jednu královnu, která po několik let usilovala o to, aby všechny ty co se na všem dobrovolně a s nadšením podílely odpravila.Třeba se ten hrad z karet sám sesype.

    Hezké potěšení z opravdového šití
    vám přeje
    Lezarts.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo by se divil, vždyť nejde o nic - jenom o prachy...

    OdpovědětVymazat
  4. A proč si myslíte, že jsou výsledky lži? A proč jde o prachy? Na čtvrtletních setkáních BPK se vždy prezentovalo, že výstava je skoro ztrátová... Z pohledu "bězného návštěvníka" jsem ráda, že pro nás někdo podobnou akci organizuje a doufám, že se podobnými řečmi nenechá odradit.

    OdpovědětVymazat
  5. Petro,
    odpověď je ano, jede, jako skoro vždy hlavně o peníze.Jestli jste členkou BPK, tak při náhledu do účtů klubu zjistíte, že pokud byl klub pořadatelem výstavní části výstavy PPM a kurzů, zisk byl pro klub velice dobrýJe to obsáhlá historie, která se nevejde do pár řádků. Nikdo vás nechce odrazovat od požitku, který na vás výstava dělá. Jenom jsou ti zasvěcení, kteří vědí, jak se nakládá s důvěryhodností členů BPK a jak to funguje za oponou, za kterou návštěvník nevidí. Je na každém jedinci u čeho chce svítit či ne. Jestli vám je jedno, že si někdo vydělává na lidské důvěřivosti a spoléhá na laxismus většiny z nás, tak si tímto nelámejte hlavu a užívejte si pohodového šití patchworku.(O to vpodstatě vždy šlo.)V případě, že chcete znát víc ze zákulisí informací je dost (podložených).V každém případě děkuji za váš příspěvek.
    L.R.S.

    OdpovědětVymazat
  6. Nedá mi, abych se nepřidala do rozvíjející se diskuse. V první řadě jsem přesvědčena o tom, že se nejedná o bordel, ale o promyšlenou mystifikaci.Myslím, že už by jednou měl být jasně řečen rozdíl mezi BPK ( nezisková organizace ) a PPM s.r.o. ( organizace zřízená za účelem podnikání, jejímiž majiteli jsou 3 osoby, které lze najít ve výpisu z obchodního rejstříku )V obou figuruje jedna velmi schopná osoba. Pomíjím situaci střetu zájmů...
    Po mém soudu - dříve organizoval výstavu BPK a některé činnosti pro něj dělal PPM. Dnes je pod vším podepsán PPM. Loni jsem peníze za kurz posílana na adresu BPK, letos na účet jiný, předpokládám, že na účet PPM. Z toho pro mě plyne, že rabat jde nejspíš úplně jinam, než k BPK. Loni jsem si na účtu BPK všimla, že platilo ubytování prodejcům... taky bych šla podnikat, kdyby mi část nákladů proplatil organizátor akce.
    Nevím jak vypadala a vypadá smlouva o podílech na práci a penězích mezi oběma organizacemi, a přiznám se, že už mě nezajímá. pro sebe jsem celou situaci vyhodnotila tak, že já se toho už nechci zúčastnit.
    Dále si myslímn, že v prvním příspěvku nemělo být jméno p. Lálové, ale předsedkyně - p. Haklové.
    Všem, které příspěvek budou číst se omlouvám, že vystupuji jako anonym-je to poprvé a doufám že i naposled v mém životě. Zatím jsem totiž nesebrala dost osobní odvahy, abych se tváří v tvář postavila oponentům, kteří už i minulý rok umlčely jakýkoliv jiný názor.

    OdpovědětVymazat
  7. Bravo, předchozí příspěvek je naprosto vyčerpávající... toho dělání blbců z lidí už mám taky po krk :-(((... eseróčko se zakládá za účelem zisku = získání něčích peněz... čích asi? mých už tedy ne...

    OdpovědětVymazat
  8. Poslední dva příspěvky popisují dost přesně situaci.Jaká škoda, že se dnes musí lidé vyjadřovat anonymně. Ovšem znající situaci kolem BPK a PPM to vlastně chápu. Třeba to pomůže ostatním a novým nezasvěceným dát podnět k hledání a hlavně odstranění zakopaného psa.
    L.R.S.

    OdpovědětVymazat
  9. taky mě mrzí, že nevím, kdo to psal, člověk pak neví, před kým smeknout a komu se raději vyhnout

    OdpovědětVymazat
  10. A co navrhujete? Aby vámi opovrhovaná skupina (PPM nebo BPK... nevím) s pořádáním výstavy zcela přestala?

    OdpovědětVymazat
  11. Patchworkářka z radosti9. dubna 2011 v 16:11

    Proč tolik zášti, závisti a špíny? Proč na tom malém české rybníku dělat vlny? Proč nešít a nevystavovat z radosti?

    OdpovědětVymazat
  12. Vážené přispěvatelky,
    Nejde o žádnou zášť a špínu ze stran těch co zde píší o poměrech v těchto dvou seskupeních. Jedná se o zjištění dosti podivuhodných praktik, těma co se zajímají o to jak jejich organizace funguje. Já zde nepíši něco, o čem nic nevím. Byla jsem iniciátorem zrodu jak klubu, tak výstavy. Proto výše uvedené poznámky, i když od anonymů, bohužel odpovídají realitě. Ti, kteří a to se opakuji, neznají zákulisí fungování této akce, nemohou pochopit podstatu věci a zdá se jim tato diskuse nepodložená a kvalifikují to jako hanu a špínu. Nikdo neříká rušit podobné akce a kluby, ale provozovat vše transparentně a ne mlžením. A bohužel ve valné většině nikdo ještě nepochopil do jakého poměru zisková organizace - zamanévrovala neziskovou organizace, která tuto výstavu doslova vydřela vlastníma rukama.A kdo si dnes sklízí slávu a finance? Ovšem, jak už jsem jednou napsala je na členské základně, zda si nechá líbit, jak se nakládá s jejich důvěrou a financemi a jak se o jejich vedení hovoří na veřejnosti.
    A souhlasím s názorem, proč nešít a nevystavovat s radosti! Ovšem i z radostných podmínek.
    Nevím, proč si všichni myslí, že tu není nikdo schopný zorganizovat něco podobného. Vždyť nikdo nemá na nic do smrti patent. Naopak tato diskuse se může stát výzvou!!!
    L.R.S.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že se vám na mém blogu líbilo a zanechali jste o tom stopu.