čtvrtek 24. listopadu 2011

Jak patřičně započít Advent!

Máte pocit, že jste ještě nebyli dostatečně zasaženi pedvánoční náladou, než rozžehnete první svíci na adventním věnci,? Mám pro vás návrh. Co si vyrazit na nějaký "Vánoční jarmark". Při korzování mezi řemeslníky, můžete popíjet svařák za zvuků příjemné hudby, posbírát poslední nápady, jak si ozdobit příbytek, ochutnat  nějaké sladkosti a proč ne, pořídit i neotřelý  dáreček?! Nebo pouze lelkovat a  nasávat tu pravou předvánoční atmosféru, aby jste pak v neděli zapálili první svíci na "adventním věnci", v tom pravém předsvátečním rozpoložení.
Kdyby jste nevěděli, kde takovou pohodu najdete, mám pro vás nabídku na předvánoční Jarmark s bohatým programem v Kostelci nad Černými Lesy.
Kdo ví třeba se potkáme?

plakát Adventní jarmark


Přeji Všem poklidný vstup, s dobrou náladou a vůní vanilky, do adventního času.
Váš Lezarts.

8 komentářů:

  1. Slyšela jsem, že v Kostelci jsou ty trhy nádherné! Děkuji za pozvání, bohužel to nezvládnu, snad se dostanu alespoň na ten trh u nás, ale i tak se budu snažit zpomalit...
    Krásný večer, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se moc těším na vánoční trhy. Jezdíváme do Drážďan, máme to tam kousek, no a tradičně do Prahy....hmmm, svařáček, štola, rybí mňamky. To je super, hezky si to užijte.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, hned bych vyrazila, jen kdyby to bylo trochu blíž.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Lezarts, vanocni "jarmarky" miluji. A ten v Kostelci musi stat za to. Doufam, ze se nebudes zlobit, kdyz neprijdu ;o) Ale letos se chystame do Strasbourgu, prijedes taky? Pekny prvni advent Ti preje, Katerina

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Lezarts,
    tak na mě už vánoční atmosféra sedla asi před měsícem. Jsem totiž vyloženě zimní, a tím pádem i vánoční typ ;-). Trhy sjíždím jak jen to jde, zítra se chystám do Mnichova, další víkend do Vídně a mám toho ještě hodně v plánu. Tak beru preventivně vitamíny a pohodičku si navozuju i u tvého milého blogu.
    Měj se krásně, Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Jste tady samé šikulky,doufám,že uvidíme nějaké fotečky!!!!Moc se těším,když se budu procházet v tichu lesem,nikde nikdo jen já a pes hihihi budu na vás myslet!!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná fotka. Hmm, já se zatím nechystám nikam. Letos mě vánoce ještě moc neoslovují. Díky 11 tabletkám od bolesti denně jsem zpomalená a moc dopředu mi to nemyslí. Ale nějaký vánoční jarmark bych si nechala líbit...Miluji vánoce. Krásnou první adventní neděli, Lezarts.

    OdpovědětVymazat
  8. Helo,eL Familia,Jano,Katarino,Vivi, Dajo a Amélie:
    Všem hlásím, že se trhy povedly, program byl dost atraktivní, řemeslníků a dobrot spousty. Je faktem, že by jsem se raději však šla projít s Dajou do lesa:-)
    Těm co cestují rády po zahraničních "Vánočních trzích" Mohu opravdu doporučit trhy v Kaisersberg v Alsas-Francie. Jsou uznávané jako opravdu ty nejkrásnější v Evropě.
    Přeji Vám hodně pohody do nadcházejícího období a děkuji za vaše návštěvy, které mě vždy potěší!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že se vám na mém blogu líbilo a zanechali jste o tom stopu.