čtvrtek 8. listopadu 2012

Nesu, nesu novinky, pro "blogerky"kutilky...

...,DEKY Z LÁSKY.
aneb projekt, nejen pro patchworkářky.
Tento projekt mě nezanechal bez následků, je jisté, že jak čas dovolí jdu do toho. Už jste se na mém blogu dočetly, že podporuji různé humanitární akce, doma i  v zahraničí a tak po setkání s jednou ze zakladatelek o.s. DEKY Z LÁSKY, paní Dášou Humhálkovou, jsem zjistila, jak smysluplný je to projekt (viz. níže přiložený dokument).
Vím, stejně jako vy, že co my tvořilky produkujeme, je vždy z lásky! Napadlo mě, když fungují výměny mezi blogerkama,  proč si neudělat výměnu s kolektivem "Deky z lásky". Sice v tomto případě je zpětná vazba radost  obdarovaného dítěte a jeho rodičů, ale často i to, že se maminka obdarovaného dítěte,sama zapojí do této akce. Líbí se mi v této humanitární pomoci, že mi nikdo nechrastí kasičkou před nosem, ale naopak mohu pomocí svojí prací, spíše koníčkem, která mi přináší za každých okolností radost, tak proč se nepodělit?!Projekt je nastaven velice nenásilně a jeho pravidla jsou  nezatěžující.
Myslím, že šířením informací o tomto projektu, přes vaše blogy, můžeme rozzářit úsměv, v dnešní tak hektické době, kdy se vytrácejí pozitivní mezi lidské vztahy, na nejedné tváři a vnést příjemný pocit do duše rozprouděním endorfinů obdarovaným, ale i darujícím.

Jestli jste vydržely dnes číst do konce, jsem Vám vděčná a věřím, že se jednou sejdou naše jména, nebo přezdívky na listině "DEKY Z LÁSKY".

















Váš
Lezarts
zachumlaná do projektu "DEKY Z LÁSKY"