čtvrtek 8. června 2023

Obrazové zpravodajství …

 


…ze svátku matek.

Letos netradičně s každým dítkem vzlášť.  Někdy se to tak semele, že pracovní program jednoho se nedá napasovat do mateřského programu toho druhého. Ale obě oslavy byly moc hezké. Občas je příjemné být pouze s jedním dítkem. Je více času si popovídat. 

Jedna oslava, na mé přání, v blízkém Č. Brodě, v mé oblíbené kavárně u Madony. U oslavy s dcerou byl i vnouček. Tato kavárna má hezké vnitřní i venkovní prostředí. Káva vynikající a domácí zákusky bezkonkurenční. Už jsem ji v některým příspěvku prezentovala. Tentokrát jsem nestihla fotit, ruce mě zaměstnal vnouček…začínal chodit za ruku, tak jsem s ním chodila obšťastňovat jiné návštěvnice kavárny. Zalíbila se mu (už ) jedna mladá studentka a tak jsem nedobrovolně dělala křena😉 při jeho námluvách.

Druhá Oslava byla v Praze. Zde jsem se nechala překvapit. Syn zná moje oblíbená místa, oběd byl v mé nejoblíbenější pražské restauraci. Mám ji ráda hlavně kvůli výhledu, který nabízí! Tím nechci říct, že zdejší kulinářské umění pokulhává za výhledem. Uhodnete která to je?






Po dobrém obědě následovalo přemístění na kávu a desert na druhý konec téměř stejné ulice. To však bylo překvapení a pro mě nový objev, kam chodit mlsání! Uhodnete kde to je? 







Musím jen dodat, že jsem netušila, jaký rozdíl může být mezi kvalitou různých zmrzlin. Italové opravdu umí a jejich zmrzlina i prezentace je nejen estetický zážitek, ale hlavně chuťový. A nakonec na cestu mé oblíbené makronky.

Zase další krásné chvíle s dětmi! 

Děkuji❣️


Váš

Lezarts,

hezky zpět v zahradě🌸