středa 2. února 2022

Pošta pro…


…Vás!

Vzhledem k tomu, že mi nejde stále přidávat odpovědi pod vaše komentáře, volím tuto možnost a věnuji tomu dnešní příspěvek. 

Začnu trochu obligátně a klasicky: prostě Vám Všem děkuji!!! Vaše reakce udělali u mě efekt psychoanalýzy. Je občas velice prospěšné pro dobré mentální zdraví, nastavit si pohled do vlastní duše pomocí externího názoru. Po cestě do vlastního nitra se vracím mezi Vás. Komentáře, které jste mi zanechaly, mě ujišťují, že i Vy se občas potýkáte se stejným dilematem, což mě ponaučilo, že v tom nejsem sama a jsem teda “ normální”🤓.

Musím uznat, že komentář Járy mi pomohl odstranit, alespoň jednu část problému, Vaše komentáře se už zobrazují: přímo po napsání…uf a moc děkuji za pomoc, určitě přijdu ještě pro radu! Děkuji též za úžasnou přírodní encyklopedií na Tvém blogu!

Zjistila jsem, že Blondýna ještě funguje i když blok odpočívá. Tvůj komentář mě potěšil nejen z humánního hlediska, ale i toho profesního. Blondy, máš můj obdiv a pacienti štěstí, že mají takovou zdravotní sestřičku. Věřím, že se zasloužíš o spoustu úspěšných uzdravení, tvůj humor by se mohl předepisovat ve vysokých dávkách!!!

Hela je příkladem konstantních hodnot, stále aktivní, s přínosem dobrot, šikovností, reportáží z cest a milých komentářů. Můj nedosažitelný vzor, jak fungovat na blogu. Prostě “Konstanta” v dnešní době velice důležitá ' !!! 

Trvalka Dahlia- opravdu Trvalka, mezi tvalkama nejtrvalejší. Obdivuji nevyčerpatelný zdroj humoru v každé situaci ( a to i když jí není do skoku a bojuje s náročnou léčbou)  a zážitků z cest bohatě dokumentovaných fotkami.. V dnešní době tak vítané cesty za hranice všedních i šedivých dnů, velké       ”Merci, že jsi”! 

Vždy najdu návod, jak si vylepšit náladu a nápady u Evy ” E.S. ideas” Bez okázalosti a stresu,  vše z příspěvků hezky plyne, jako samozřejmost a je dostupné každému, kdo se má rád a rád rozdává radost!

U Hanky - baví-mě - to a vždy potěší😊!

U Ivy jsem se poučila, že i přestávka v blogování, neznamená nutně konec. Tak snad to zvládnu a znovu najdu inspiraci, jak pokračovat?!

Duchodkaevka, moje knihovnice, ráda si listuji v recenzích knih a často nacházím inspiraci, snad i budu více číst a občas psát i na blog. Děkuji za podporu!

Budu se snažit psát “felicitations” Evce “minesfelicite”,pod její krásné fotografické příspěvky na blogu👍

Nevyčerpatelná studnice krásných nápadů “ babilenka” , jak se vždy těším na nový příspěvek. Vždy se tu potěším a často najdu inspiraci. Budu se snažit psát komentáře, ale nezaručuji kvalitu humoru. Díky za povzbuzení! 

Snad jsem nikomu nezapomněla doručit poštu?!

P.S. 

moje poděkování i těm, které-kteří, sledují můj blog i bez komentování. Doufám, že se mi podaří nějakým příspěvkem, aby jste i Vy přidaly-i komentář.

Zda jste dočetli až sem, níže najdete malé poděkování obrazem😁








-
.

Váš

Lezarts,

doručovatelka na penzi😁