pondělí 6. února 2023

Únor , není bílý (alespoň u nás), ale zato…

 


… stránky mého blogu ano😐

Jak to vysvětlit? Jestli to vůbec jde? Zkusím to.

Za 1) stále jsem nezvládla jak přidávat komentáře na blogu, který žádá přihlášení Googl🙁. Ujišťuji  Vás, že pravidelně čtu Vaše příspěvky.

Za 2) stále jsem nezvládla, jak moci komentovat Vaše komentáře pod příspěvky na mém blogu🙁.

Za 3) se dějí neustále věci, které jsem moc naplánovala a odvádí mojí mysl i sílu jiným směrem, než ke psaní blogu. 

Za 4) jsem si opět naprogramovala renovaci obydlí. Maluji natírám dekoruji. To co obyčejně trvá max 2 dny, mě trvá už 3 týden. Jestli dokončím tuto akci v této pětiletce, snad i předvedu výsledek v nějakém příspěvku?

Za 5) hlídala jsem vnoučka a potažmo i dceru víc než je průměrná norma. Dcera podstoupila úspěšně operaci ( události kolem její první hospitalizace by byl na samostatný příspěvek) a tak jsem přidala ruku k dílu.To v mém případě znamená, vařit dietně pro dceru i mě ( Jo, Jo… čeká mě stejná operace za 2 měsíce). A když vnouček nespal ( a to on přes den toho moc nenaspí), jsem se mu intenzivně věnovala. Všichni víme, že čas rychle utíká a tak hltám  každý vnukův vývojový pokrok. Odměnou jsou mi jeho šťastné úsměvy, když se mu podařil někam se doplazit, dolézt po čtyřech, sednout a nebo si stoupnout. K mému potěšení ho baví knížky.To byl důvod, abych s nadšením vykoupila knihkupectví a udělala zásoby leporel. 

Snad mi po takové “ obhajobě”vystavíte omluvenku za mé absence na blogu😁





A teď si  dám za ten spisovatelské výkon odměnu😁, jenom bez sněhové dekorace za okny.


Váš 

Lezarts,

v naději, že si una chvíli pozastavil čas😉