úterý 18. prosince 2012

Než mě pan "šéf" Ježíšek...

..., zase přiklepne mojí zaslouženou, roční dovolenou, mám pro vás ukázku z mé-naší pracovní náplně.
Spoustu předmětů, které na fotografiích uvidíte, máte asi také doma (krom Ježíška, ale ten tam není vidět).


 Ze známého velkoobchodu  "AEKI"( ze kterého má asi každá česká domácnost  nějakou "maličkost"), jsem si přinesla led lampu a svícínky. Zbytek dodala moje kouzelná stodola Papuart, domácí zdroje a příroda.
Jak vidíte málo stačí k vytvoření útulné adventní atmosféry a zabavení, aby jsem moc nevyrušovala mého šéfa, když si  při práci zdřímne ( mezi vyřizováním pošty),  následkem  nadměrného ochutnávání vánočního punče z placatice (která je jako korpus delikty), zachycena na fotografii. 


Ježíšek, už také něco pamatuje, proto obzvláště u něj platí rčení , že" všeho s mírou".   :-).Protože, aby se jeden pak bál s ním  sednout do saní ve strachu, jak dojedeme? Nebo, že na první nebeské křižovatce budou stát poldové, dají mu dýchnout a přijde rovnou o řidičák?!!! Sobí řidičák má jenom on, kdo by se s tím nákladem, pak tahal pěšky?  Ještě horší scénář, co kdyby si cvaknul panašovaného alkoholu?! Nechci ani na tu spoušť pomyslet!!! Už vidím ty novinové titulky, které by obletěli svět, "jak Češi zahubili Ježíška". To si nemohu vzít na svědomí. Stačí, že už máme v zahraničí dost neslavnou pověst. 
Musím na to opravdu do 25 prosince bedlivě dohlédnout!!! 
Ale co, vím, že to znáte! Nejste na tom asi o moc lépe a  bez vašeho dohledu, doma nemůžou předvánoční přípravy fungovat, nebo ano??? Svěřte se mě, jsem jedno velké " "Salyno" - vánoční ucho".

Váš
Lezarts
toho času-JSTM,
 velice rizikové povolání.