„Levandulovou sezonu“. Našla jsem na nich různé kulinářské,vyšité i háčkované krásy. Já se také přidávám s trochou do mlýna. Najdete foto patchworku, návrhu kytice, suché vazby a nakonec návod na voničkou do skříně, kterou mě naučily vázat Francouzky. Omluvte kvalitu některých foto. Jedná se o ofocení z časopisu, ve kterém byly moje výtvory publikovány. A na konec se nemohu ubránit, ale "Levandulová" vyvolala trochu mojí veršované nostalgie.
Provensálské vějíře
Levandulové chrastítko do skříně i pod polštář... |
polím levandule, vinicím
a jak z homole cukru vesnicím,
nad vrcholky pinií
pod rozpáleným sluncem ležícím,
voničku z Province
znovu ucítíma šum vzdáleného moře uslyším.
Lezarts
Pozor!Je zapotřebí pracovat s čerstvě utrženou levandulí! |
Lezarts, krasny prispevek ve spravny okamzik. Skoda, ze ty palicky nejdou zvetsit. Nemohla by jsi mi ten navod poslat na muj e-Mail: katerina.naegeli@bleuwin.ch. Diky Katerina
OdpovědětVymazatPokusím se to oskenovat, jak mi někdo s tím pomůže. Holt moderní technika mě ještě neoslovila do dokonalosti.
OdpovědětVymazatZatím hezkou "Levandulovou"
přeje
Lezarts.
Ja se omlouvam, jsem se prepsala, spravne je to katerina.naegeli@bluewin.ch.
OdpovědětVymazatLevandule je hitem i mého léta. Jednak pracuji na levandulovém ubrusu, jednak se letos chystáme do Provence, srdce levandulových polí.
OdpovědětVymazatNa webových stránkách http://www.teteamodeler.com/vip2/nouveaux/creativite2/fiche553.asp#a
je postup na vytvoření levandulového chrastítka.
Krásný den Hela
Helo,
OdpovědětVymazatbohužel se mi nedaří otevřít zaslaný odkaz,škoda. Doufám, že brzo uvidíme ubrus. Moc si užij výlet do "Provence". Je tam takových krásných míst!
Hezký den
Lezarts
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatTento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatWebová adresa je dost dlouhá takže ji zkusím rozdělit:
OdpovědětVymazathttp://www.teteamodeler.com/vip2/
nouveaux/creativite2/
fiche553.asp#a
Snad se to podaří otevřít. Hodně štěstí Hela
Helo.
OdpovědětVymazatUž se zadařilo. Trochu jsem musela prohrabat obsah. Jsem klidná, dělám to stejně. Je to možná lépe vidět, než na mém blogu.
Děkuji za tip a na brzkou
Lezarts
Ahoj Lezarts,
OdpovědětVymazatmoc děkuji za krásný komentář u mě.Bohužel všechny růže byly postříkané:))takže čajík nee ale dík za radu! Moc se mi líbí to chrastítko jdu na něj:)
jen nevím jestli ti budou ty od Paula chutnat když jsi měla až z Francie:)
Měj se hezky Vlaďka
Mkaronky od Paula, beru jejich produkty jsou vyráběny, jak mají! Neraději si dávám něco u Paula na Floře.
OdpovědětVymazatPozor, lístky růží na džem a správně nesmí být chem. ošetřené!
Taky se pochlub, jak dopadlo chrastítko.
Hezký skoro letní den přeje
Lezarts