pondělí 8. března 2021

ŽDM - že dnes mrzlo😊

 

Teda mrzlo i sněžilo, také bylo MDŽ😊.

Karafiát se nekonal, zato velký pugét od syna.



Mile mě jím potěšil, nejen to,  že ač nevyrůstaje v socialismu vzdal hold ženám své rodiny.(obdaroval nás více). Neberu tento svátek, jako komunistický přežitek( který se mi za totáče zprotivil, množstvím ožralých), ale v dnešních dobách ho beru jako uznání žen a jejich přínos společnosti.


A co Vy, jak to vidíte?

Váš
Lezarts
ŽDM-źadající den bez mrazů😁



7 komentářů:

  1. Nádherný pugét.
    I mně udělal syn radost )))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to určitě kytička potěšila. U nás nijak tento svátek neslavíme, držíme jenom jmeniny a narozeniny. Vzhledem k rozrůstající se rodině to naprosto stačí :-)))).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je , jako bych to psala sama. Neslavím MDŽ, oslava v práci byla spíš za trest, ale Adam, nezatížený těmito vzpomínkami přijel s kyticí (a obdaroval nás víc :o)).
    Tak si ty kytky užijeme, že.
    Renatko, měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám také tak, beru MDŽ jako dnes už normální svátek. A potřebný. A letos navíc:-) i jubilejní. Prvně se MDŽ slavilo v roce 1911, takže je to 110 let MDŽ. A to už je výročí. Krásné dny přeji

    OdpovědětVymazat
  5. U nás se MDŽ neslaví nijak.
    Kytka pěkná, moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem za kytku, klidně víckrát do roka, nemusí být extra důvod.Ale je fakt, že jsem na MDŽ na kytky a něco k tomu zvyklá, jezdili jsme k mamce a nosili jí i dárek, neb mívala svátek 15.2., narozeniny 15.3. a tak se to pospojovalo.A že se chlapi ožírali, to se ožírají i dnes, ani nemusí být 8.3., já naštěstí mám doma abstinenta.Ale slyším pořád, jak je to teď hrozné, ty zavřené hospody a jak musej chodit chlastat do privátů.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  7. Každá květina, která je darovaná z lásky, potěší.
    A tahle je navíc skutečně krásná.
    A protože jsem ten den byla nakupovat, karafiáty mi stojí ve váze :)

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že se vám na mém blogu líbilo a zanechali jste o tom stopu.