pondělí 6. února 2023

Únor , není bílý (alespoň u nás), ale zato…

 


… stránky mého blogu ano😐

Jak to vysvětlit? Jestli to vůbec jde? Zkusím to.

Za 1) stále jsem nezvládla jak přidávat komentáře na blogu, který žádá přihlášení Googl🙁. Ujišťuji  Vás, že pravidelně čtu Vaše příspěvky.

Za 2) stále jsem nezvládla, jak moci komentovat Vaše komentáře pod příspěvky na mém blogu🙁.

Za 3) se dějí neustále věci, které jsem moc naplánovala a odvádí mojí mysl i sílu jiným směrem, než ke psaní blogu. 

Za 4) jsem si opět naprogramovala renovaci obydlí. Maluji natírám dekoruji. To co obyčejně trvá max 2 dny, mě trvá už 3 týden. Jestli dokončím tuto akci v této pětiletce, snad i předvedu výsledek v nějakém příspěvku?

Za 5) hlídala jsem vnoučka a potažmo i dceru víc než je průměrná norma. Dcera podstoupila úspěšně operaci ( události kolem její první hospitalizace by byl na samostatný příspěvek) a tak jsem přidala ruku k dílu.To v mém případě znamená, vařit dietně pro dceru i mě ( Jo, Jo… čeká mě stejná operace za 2 měsíce). A když vnouček nespal ( a to on přes den toho moc nenaspí), jsem se mu intenzivně věnovala. Všichni víme, že čas rychle utíká a tak hltám  každý vnukův vývojový pokrok. Odměnou jsou mi jeho šťastné úsměvy, když se mu podařil někam se doplazit, dolézt po čtyřech, sednout a nebo si stoupnout. K mému potěšení ho baví knížky.To byl důvod, abych s nadšením vykoupila knihkupectví a udělala zásoby leporel. 

Snad mi po takové “ obhajobě”vystavíte omluvenku za mé absence na blogu😁





A teď si  dám za ten spisovatelské výkon odměnu😁, jenom bez sněhové dekorace za okny.


Váš 

Lezarts,

v naději, že si una chvíli pozastavil čas😉

10 komentářů:

  1. Tady si o sněhu tak akorát můžu nechat zdát.Jo! Minulý pátek jsem se probudila do nádherně zasněženého rána, kdy se sníh stále sypal a sypal a já nadávala a nadávala, protože mi to udělal naschvál, jelikož jsem měla před sebou operaci ruky. Takže jaksi natěšená na sníh který bych fotila jsem musela do nemocnice. Ale o pár kilometrů dál už začalo do sněhu pršet a v l
    Litomyšli už hnusně chcalo... po výkonu jsme jeli zpět ve stejném lijavci a lilo a lilo až do večera. Takže jsem si říkala že se přírodě zželelo že nemůžu fotit a všechen sníh spláchla. Jó, když naše Bobule v tomhle stádiu... teď už je předškolačka která nezavře pusu. Nicméně se hlídá skvěle protože je zvyklá se sama zabavit na hodiny a nikoho k tomu nepotřebuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Renatko, co se týká komentářů na blogu, tak záleží na tom, jak to máš nastavené. Jinak pokud nemáš účet Google tak se komentář vkládá jak o anonymní s tím že napíšeš podpis. Jinak já mám vše o nastavení na mých stránkách i s fotografiemi obrazovky při jednotlivých nastaveních. Přeji Ti krásné dny měj se moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá renovátorko, milá babičko Renátko, zrovna jsem ti chtěla napsat, že jsem se už dávno odvažovala zeptat, jak se má vnouček a koukám, že pomalu půjde do tanečních a na tvém blogu se málo vyskytuje! to je ale šlendrián!
    Schody do sklepa máš nové, co tam pořád děláš? a taky jsem chtěla poznamenat, že u Járy na blogu jsou rady a porady a koukám, že mne Jára předeběhla a tak jistě najdete společnou řeč, neb Jaruška je moc hodná a delší dobu mi pomáhá zvládat nástrahy blogu.
    Makronky jsi pekla?
    Zdravím do tvého království a přeji zdárné uzdravení vás obou po operaci, já jsem měla nastoupit dnes a chirurg byl připraven na zítra ráno -viroza mi změnila plány.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Vnouček má přednost - to je jasné.
    Hezky renovuj a ať dojde i na ten blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Renatko, moc Tě zdravím. Dívám se na Tvého prince, jak už vyrostl... Hezky si ho užívej, protože to tak letí, naším vnučkám bude už letos 17, 8,8 a 5 let. Jsem zvědavá na Tvoje renovace ! Přeju celé rodině hlavně hodně zdraví, Lenka.

    OdpovědětVymazat
  6. Renatko, i když není asi vše, jak by si člověk představoval, pohled na toho broučka určitě rozpustí všechny chmury a starosti.
    Moc krásná domů přeji hlavně hodně zdraví! Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje vysvětlení je naprosto dostačující :-). Prostě najednou toho je tolik, že něco se na nějaký čas vypustit musí. Vnoučka máš roztomilého, užívej si jak nejvíc můžeš. Ono to tak utíká- najednou bude velký.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Renatko, máš nádhernou omluvenku! Užívej vnoučka, není nic důležitějšího!

    OdpovědětVymazat
  9. Domácí starosti a radosti mají vždy přednost. To je jasné. Malý čipera je krásný a věřím, že se s nim nenudíš.
    S komentáři raději nemluvím. Anonymní jsem všude, v telefonu mi komentáře nefungují vůbec. Musím jediné na velký pc a tam zas nechodím tak často. Takže taky čtu vše a bohužel tak často nekomentuji. Měj se hezky tam u vás Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Renatko, přeji ti hodně sil k dokončení plánované renkonstrukce - ale ta radost, která tě čeká, až budeš mít hotovo a budeš se jen dívat a kochat. Vnouček roste a už s ním můžeš komunikovat, tak to je krásné období. Užívej a mějte se všichni pěkně v domečku. Ivana

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že se vám na mém blogu líbilo a zanechali jste o tom stopu.