pondělí 15. května 2023

Nejde mi psaní i když…

 


…poslední měsíc byl docela bohatý na události…

…nejdřív patchworkový pobyt.

Už to vypadalo, že o pobyt přijdu, začalo to operací a na poslední chvíli mě opustilo auto. Naštěstí mi bylo zapůjčeno náhradní auto a já dorazila do “ ráje “. Byl to balzám na tělo i duši. Prima parta a krásná příroda!!! Zde máte více psáno fotografií.









Zahrada se mě už nemohla dočkat, ani já jí. Vše se zelená a kvete včetně plevele😏. Trávím v mém zeleném světě většinu času. Je toho tolik co udělat, ale jenom jeden pár rukou. Vydalo by to na třísměnný provoz!!Jenom déšť a bolesti celého těla mě z ní vyhání.
Ale pohled na tu krásu mi ještě stojí za to… jak dlouho???
No posuďte…








Samozřejmě ani návštěva zahradnictví nesměla chybět! Jako vždy obvyklý výběr letniček do truhlíků, ale i jeden letošní poklad. Tentokrát krásná fuchsie!!!





Přeji Všem krásný máje čas

Váš

Lezarts,
na mysli májem opojený a na těle zhuntovaný😎

10 komentářů:

  1. Tak ušít něco tak krásného neumím, ovšem obdivovat tvoji zahradu chodím ráda a co nejvíc mohu. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvořivý pobyt byl bezvadný - to Ti naprosto věřím. Že zahrada člověk láká , to vím taky. Fuksii si chci taky pořídit, mívala jsem je, ale pak mi nějak odešly a já je neobnovila.
    Tak ať Ti Tvoje krásná zahrada jen a jen vzkvétá.
    Měj pěkné dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Renato, patchwork se mi líbí, doma mám nějaké polštářky, ale já a šicí stroj, to dohromady nejde. Na tvojí zahradě se mi vždycky líbí, nakukuju ráda a fuchsii jsi vybrala krásnou. Já to s nimi nějak neumím, vykvete pár květů a konečná. Už jsem to vzdala. Měj se hezky, zdravím 😀😉

    OdpovědětVymazat
  4. Renatko, máš nádhernou zahradu, ale je jasné, že to dá hodně práce. Ale po operaci je třeba být opatrná. Dnes jsem také trochu zahradničila, ale ještě to u mne ani po měsíci od operace, moc nejde...opatruj se. Hezké jarní dny přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. To je dobře, že ti nakonec patchworkový pobyt vyšel. Pobyt s lidmi se stejnými zájmy je vždycky balzám na duši :)

    OdpovědětVymazat
  6. Renatko, trávíš dny v činorodém duchu!
    Tvá zahrada je překrásná, je mi jasné, že chce všechny dostupné ruce. Ty fuchsie, ach....
    Měj hezké dny,. Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Ten pobyt musel být nádherný. Není nad zážitkové a prožitkové akce)))) A tvoje zahrada? To je také balzám.....ale vím, co ta krása obnáší. Měj se moc hezky a opatruj se. Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Renatko, patchworkový pobyt musel být super ! Zahrada je nádherná, ta zákoutí ach ach... Ale je mi jasné, že je to dřina veliká. Posílám pozdravy, Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Ó jak ti rozumím. Bolest naštěstí zase přejde a pak budeš mít jen a jen neskutečnou radost a budeš se dmout pýchou na svou překrásnou zahradu 😊. A nezapomeň odpočívat!!

    OdpovědětVymazat
  10. Pobyt musel být skvělý, sama dobře vím, jak setkání se spřízněnými dušemi dokáže člověka dobít. A ta zahrada...! Nádehra, nemám slov!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že se vám na mém blogu líbilo a zanechali jste o tom stopu.